برای ورود به پرتال وب سایت اسکریپت دات کام کلیک کنید

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای تحصیلی فنلاند
#1
آشنایی با ویزای تحصیلی فنلاند
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
آشنایی با ویزای تحصیلی فنلاند

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید امروزه یکی از ویزاهای پر طرفدار در بین دانشجویان می باشد چرا که کشور فنلاند دارای نظام آموزشی عالی است و بهترین دانشگاه های دنیا را دارد. از این رو سالانه دانشجویان بسیاری برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند اقدام می کنند.
در اولین قدم برای تحصیل در کشور فنلاند یک اقامت موقت به دانشجو داده می‌شود و پس از دریافت ویزای تحصیلی فنلاند می‌تواند اقامت دائم را درخواست کند. دانشجویان قادرند پس از اتمام تحصیلاتشان ویزای تحصیلی فنلاند را به ویزای کار تبدیل کنند و جویای کار شوند. فنلاند یکی از ده کشوری است که به راحتی می توان از آن ویزا دریافت کرد. این کشور جزء کشورهای اتحاد شینگن می‌باشد از این رو برای سفر به آن باید قبل از هر چیزی باید برای اخذ لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید اقدام کنید.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی فنلاند:
  • ارائۀ پذیرش از دانشگاه و یا فایل آن بهمراه دو نسخه کپی.

  • مدرک زبان بهمراه دو نسخه کپی از آن.

  • بیمه یکساله بهمراه دو نسخه کپی از آن.

  • پاسپورت و دو نسخه کپی از آن

  • اصل شناسنامه و دو نسخه کپی از آن .

  • دو قطعه عکس رنگی ۶*۴

  • نامه تمکن مالی

  • مدارک فارغ التحصیلی از دبیرستان ببعد به همراه ریز نمرات.
شما برای پر کردن فرم مربوط به اخذ ویزای تحصیلی باید مبلغ مشخص و کمی واریز نمایید این مبلغ به صورت دوره ای افزایش می یابد. در روز مصاحبه نیز مبلغی از شما اخذ می شود که در صورت قبولی و یا عدم قبولی بازگشت نخواهد داشت.
منبع: لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
پاسخ }
سپاس شده توسط


پرش به انجمن: