امروز،
همان طور که در ابتدای مقاله گفته شد، ما در گذشته تحریم ها و اثرات آن را تجربه کرده ایم. اما این بار شرایط متفاوت است . در دور گذشته، تحریم ها از سوی سازمان ملل اتحادیه اروپا و آمریکا وضع شده بود اما این بار آمریکا به تنهایی اقدام به تحریم ایران کرده است. در گذشته ایالات متحده برای تحریم ایران با ودولت ها وارد مذاکره می شد اما امروز به دلیل تضعیف قدرت، استراتژی آن ها از مذاکره با دولت به مذاکره با شرکت ها تغییر یافته است.
برای آشنایی بیشتر می توانید به منبع اصلی مقاله ( لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید ) مراجعه کنید.
مطمئناَ چنین شرایطی در سرمایه گذاری و ثبت شرکت های خارجی در ایران بی تاثیر نیست . در واقع افت قیمت حامل های انرژی نفت ، مشتقات پتروشیمی و کاهش قیمت منابع معدنی و سنگین و سایر عوامل ، کاهش میزان مبادلات تجاری در کشور را به همراه داشته است. اما باید پرسید چه راهکارهایی از طرف دولت ارائه شده تا میزان این تاثیرات به حداقل کاهش پیدا کند ؟
به طور حتم وجود شرکای متعدد به نفع منافع ملی کشور است و فرصت سرمایه گذاری و استفاده از بازار بیشتری را برای اقتصاد کشور فراهم می کند. بنابراین، از آن جا که سرمایه داخلی برای پیشبرد همه طرح ها کافی نیست، می بایست خارجی ها را برای سرمایه گذاری و حضور در کشور تشویق نمود. در واقع توسعه و رشد مثبت نیازمند حضور همه سرمایه گذاران و کارآفرینان داخل و خارج از کشور می باشد (برگرفته از بانک اطلاعات ثبتی).
برای این امر لازم است ابتدائاَ بازار سرمایه فعال تر شود و دولت راه را برای ورود سرمایه خارجی به کشور هموار نماید. در این راستا ، دکتر روحانی اذعان داشته : دولت اگر لازم باشد لوایح لازم را در خصوص جذب سرمایه گذاری و ایجاد رونق اقتصادی به مجلس ارائه می کند.برای آشنایی بیشتر می توانید به منبع اصلی مقاله ( لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید ) مراجعه کنید.
با ما در لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید همراه شوید.