امروز،
شهرام لاسمی بازیگر نقش «قلقلی» از شخصیتهای محبوب برنامههای کودک در دهه 60 که بازی او کاملا به صورت پانتومیم بود، از اوضاع و احوال این روزهایش گفت.
به گزارش صبا، گزیده اظهارات لاسمی در برنامه «حالا خورشید» که از شبکه سوم پخش می شود را در ادامه میخوانید:
* هنوز امید دارم بتوانم برای بچهها برنامه اجرا کنم. خستهام از این همه بیتفاوتی، از این همه خواب غفلت!
* فقط وقتی به من احتیاج دارند، حالم را میپرسند.
* 5 سال است بیکارم. به این شرایط عادت کردهام. آدم کمحرفیام. سکوت بالاترین فریاد است.
* دوست دارم برگردم اما به چه قیمتی؟!
* الان دارم در سختی بسیار زندگی میکنم.
* به خاطر برخورد سلیقهای بعضی از مدیران رفتم.
* دلم برای پدرم تنگ شده. او خیلی مهربان و زحمتکش بود.
* پسرم 14 ساله است و در فیلم سندباد و سارا بازی کرد. به خوانندگی علاقه دارد. دخترم ازدواج کرده است.
* شاید باورتان نشود ولی به دلیل مشکلاتی که دارم و برایشان سختی میکشم، شبها گاهی اوقات با گریه میخوابم. چارهای ندارم.
* قدیم ها وقتی همسایه سرش درد میگرفت همه کمک میکردند و او را به بیمارستان میرساندند. الان حتی کسی تصادف میکند همه نگاه میکنند. امیدوارم به مهربانی آن روزها برگردیم.
به گزارش صبا، گزیده اظهارات لاسمی در برنامه «حالا خورشید» که از شبکه سوم پخش می شود را در ادامه میخوانید:
* هنوز امید دارم بتوانم برای بچهها برنامه اجرا کنم. خستهام از این همه بیتفاوتی، از این همه خواب غفلت!
* فقط وقتی به من احتیاج دارند، حالم را میپرسند.
* 5 سال است بیکارم. به این شرایط عادت کردهام. آدم کمحرفیام. سکوت بالاترین فریاد است.
* دوست دارم برگردم اما به چه قیمتی؟!
* الان دارم در سختی بسیار زندگی میکنم.
* به خاطر برخورد سلیقهای بعضی از مدیران رفتم.
* دلم برای پدرم تنگ شده. او خیلی مهربان و زحمتکش بود.
* پسرم 14 ساله است و در فیلم سندباد و سارا بازی کرد. به خوانندگی علاقه دارد. دخترم ازدواج کرده است.
* شاید باورتان نشود ولی به دلیل مشکلاتی که دارم و برایشان سختی میکشم، شبها گاهی اوقات با گریه میخوابم. چارهای ندارم.
* قدیم ها وقتی همسایه سرش درد میگرفت همه کمک میکردند و او را به بیمارستان میرساندند. الان حتی کسی تصادف میکند همه نگاه میکنند. امیدوارم به مهربانی آن روزها برگردیم.
[url= لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید ]لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید [/url]