امروز،
سلام
من نرم افزارها رو نصب کردم.
ولی وایبر واسه شماره مجازی کد نمیفرسته
چندتا شماره امتحان کردم بازم نشد
من نرم افزارها رو نصب کردم.
ولی وایبر واسه شماره مجازی کد نمیفرسته
چندتا شماره امتحان کردم بازم نشد
اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
مشکلات نرم افزار ارسال وایبر
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
مشکلات نرم افزار ارسال وایبر - توسط Arsalan - امروز،
RE: مشکلات نرم افزار ارسال وایبر - توسط Vahid Majidi - امروز،
RE: مشکلات نرم افزار ارسال وایبر - توسط Arsalan - امروز،
RE: مشکلات نرم افزار ارسال وایبر - توسط fm1394 - امروز،
RE: مشکلات نرم افزار ارسال وایبر - توسط fm1394 - امروز،
|