تالار گفتمان اسکریپت دات کام

نسخه‌ی کامل: قهوه آفوگاتو خوش کالا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قهوه آفوگاتو چیست؟

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید  ، همراهان عزیز فنجونت در منوی استاندارد قهوه، آفوگاتو از جمله دسرهای ایتالیایی بر پایه اسپرسو ست ولی استفاده از قهوه ترک به جای اسپرسو هم طعم دلچسبی به دسرمون میده. آفوگاتو هم گرمه هم سرد. هم شیرینه و هم تلخ!

مواد مورد نیاز برای تهیه آفاگاتو

مواد مورد نیاز برای تهیه آفاگاتو نیز بسیار آسان و قابل دسترس است و این مواد عبارت اند از :
  • یک اسکوپ بستنی وانیلی ایتالیایییک فنجان قهوه اسپرسو داغطرز تهیه قهوه آفوگاتو
  • شما میتوانید در کافه این نوشیدنی را با ترکیب دبل اسپرسو و یک اسکوپ بزرگبستنی وانیل تهیه کنید. در خانه میتوانید به کمک موکاپات یا اسپرسو ساز خانگیابتدا شات قهوه خود را اماده و بعد با ریختن اسپرسو/قهوه روی بستنی ان را اماده کنید.البته توجه داشته باشید دلیل تاکیید ما به اسپرسو / موکاپات غلظت قهوه شماستیعنی تناسب این نوشیدنی با غلظت بیشتر قهوه بهتر است و به هیچ عنوان قهوه های دمیرا جایگزین مناسبی نمیدانیم. درضمن افوگاتو هیچ افزودنی دیگری ندارد و ترکیب اصلی انهمان قهوه اسپرسو و بستنی وانیل است اما شما در خانه میتوانید به انتخاب خودافزودنی های دیگر را هم اضافه کنید. با ترکیب طعمی جذاب – غلظت و بافت هیجان انگیز نوشیدنیتناقض طعم و حرارت این نوشیدنی شما میتوانید قهوه را به شکلی جدید تجربه کنید.درضمن به خاطر وجود شیرینی بستنی و کافئین قهوه قطعا شما بعد از خوردن این نوشیدنیانرژی زیادی را دریافت خواهید کرد . پس لطفا از آن حسابی لذت ببریدمعرفی بلاگ فروشگاه اینترنتی خوش کالا :
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید  |لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید  لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید ؟

قهوه‌های تک‌ خاستگاه، مانند دانه‌های برف دنیای قهوه‌اند؛ هیچ دو قهوه‌ی تک‌خاستگاهی مانند هم نیستند. اما در مورد قهوه‌های ترکیبی، ثبات و کمال هم‌سانی مهم است. آن‌ها را می‌توان تجسم تقاضاهای مختلف بازار دانست که به وسیله‌ی مهارت برشته‌کاران کارآزموده، به مانند تیری در وسط خال ذائقه‌ی مصرف کننده می‌نشینند. پس این تقاضاهای مختلف بازار دقیقا چه نقشی در ایجاد ترکیبات مختلف ایفا می‌کنند؟

قهوه ترکیبی چیست
قهوه نوشان در حال برد هستند
تا زمانی که قهوه‌ی اسپشیالتی به وجود آمد، قهوه نوشان کاملا تحت تاثیر تولید انبوه ترکیبات کلی تهیه شده از قهوه‌های اقتصادی بودند. این ترکیبات معمولا از تولیدکنندگان غالب قهوه‌ی جهان در آن زمان، یعنی برزیل و آمریکای مرکزی تهیه می‌شدند. این خوب است تا زمانی که ندانید در حال از دست دادن چه چیزی هستید. نادانی سعادت است، اما وقتی اولین فنجان قهوه‌ی اسپشیالتی را نوشیدید، از این تجربه راه برگشتی وجود نخواهد داشت. درست مانند این است که بعد از خوردن نان سفید ساندویچ، چشیدن اولین کروسان کره‌ای پخته شده در قنادی محله‌ی خود را تجربه کنید؛ دیگر آن انسان سابق نخواهید بود.

سایر اطلاعات بلاگ لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید :

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید