تالار گفتمان اسکریپت دات کام

نسخه‌ی کامل: قهوه اسپرسو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان
اوضاع بر وفق مراد هست؟، دیروز هم که پرسپولیس سه تا زد ؛ عجیبه؟


قهوه ها در سرار دنیا انوع مختلفی دارند اما نوع اسپرسو ان مورد توجه مردم قررا گرفته و هر ورزه استقبال زیادی دارد. اگر شما در یک کافه بروید و بپرسید که بهترین قهوه شما کدام است بی شک کلمه اسپرسو را به زمان می اورد. آیکافی  اسپرسو قهوه‌ای است که با عبور آب نزدیک به نقطه‌ی جوش و تحت فشار، از روی قهوه‌ی ریز آسیاب‌شده و فشرده‌شده به‌دست می‌آید. انستیتو ملی اسپرسوی ایتالیا اسپرسو را چنین تعریف می‌کند: ۲۵ گرم قهوه استخراج‌شده از ۷ گرم پودر قهوه‌ی کاملا آسیاب‌شده که با عبور تحت فشار آب ۸۸ درجه با فشاری معادل ۹ بار از میان پودر قهوه به‌دست آمده باشد.
[تصویر:  espresso.png]
از این رو باید توجه داشت کهاسپرسو نسبت به سایر قهوه‌ها غلیظ‌تر است٬ بافت سنگینی دارد و معمولا در فنجان‌های ۲۰ تا ۳۰ میلی‌لیتری نوشیده می‌شود. آسیاب‌ِ ریز و فشردگی ریز‌ْدانه‌های قهوه، باعث می‌شود آب به‌ راحتی قابل عبور نباشد؛ لذا وقتی آب با فشار از روی قهوه می‌گذرد، جان و ذاتِ قهوه را می‌کشد و در فنجان می‌ریزد.
برای تهیه‌ی قهوه اسپرسو معمولا قهوه‌های دسته عربیکا و روبوستا و نواحی origin مختلف را با هم محصول blend می‌کنند تا هر کدام از مشخصات طعمی قهوه در نوشیدنی‌ای که در اخر به‌دست داده می‌شود٬‌ نماینده‌ای داشته باشد. به همین دلیل است که اسپرسو در مقایسه با سایر روش‌های تهیه قهوه٬‌ طعم پیچیده‌تری دارد. شناسه‌ی اسپرسو٬ کف غلیظ٬ یک‌دست و زرد کم  رنگ روی سطح آن است که گاه از آن به کریما یا خامه هم یاد می‌کنند.
[تصویر:  Base-Espresso-Cappuccino.jpg]
البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که  رنگِ این کف امولسیونی به قهوه‌ای روشن٬ فندقی، قرمز یا مرمری می‌زند. کریما نباید بریده‌بریده٬ کمرنگ و بی‌رمق باشد؛ یا جای سایه روشن روی آن دیده شود.عبارت اسپرسو به درجه‌ای از بو دادن قهوه نیز گفته می‌شود که قهوه ای تر از روست سنتی آمریکایی و روشن‌تر از روست فرانسوی است.در بعضی جوامع٬ دوز قهوه مورد نیاز برای تهیه یک شات اسپرسو را ۸ گرم٬ دمای آب را ۹۳ درجه و حجم قهوه به‌دست آمده را ۲۸ گرم دانسته‌اند. مدت‌ زمان استخراج اسپرسو نباید بیشتر از ۲۵ ثانیه باشد.برای درست کردن اسپرسو٬ دانه‌های قهوه باید با بالاترین درجهْ آسیاب شده و به‌حالتی تنها کمی درشت‌تر از پودر درآید.


منبع: لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
ممنون از این پست خیلی جالبی که گذاشتین.
منم قبلا هم درباره فواید چای و دمنوش زیاد شنیده بودم. واقعا داروهای گیاهای تاثیر خیلی بی نظیری بر روی آدم میگذارن و حتی به سیستم دفاعی بدن هم خیلی کمک می کنن. اصلا به نوعی میشه گفت قهوه و دمنوش و خودشون یه نوع طب سنتی هستن. امیدوارم مصرف چای هم تو کشور ما خیلی بیشتر از قبل رواج پیدا کنه
اما در خصوص خرید قهوه که فرموده بودین باید بگم واقعا خیلی خوبه که بتونیم بصورت اینترنتی همه این محصولات رو یکجا تهیه کنیم. معولا فروشگاه های اینترنتی دیگه بصورت جامع تری محصولات رو عرضه می کنن ولی خب بخاطر همین وضوع نمی تونن تخصصی روی یک محصول کار کنند و نهایتا یک نوع قهوه برای فروش داشته باشن.
اما این وب سایتی که شما معرفی کردین واقعا خیلی خوب و جماع همه محصولات رو ارائه داده حتی دمنوش های گیاهی رو. من تو وب سایت داشتم می گشتم که دیدم حتی یک قسمتی هم دارن مربوط به دستگاه های قهوه... چند برند قهوه ساز و ظرف های مخصوص دمنوش خیلی خوب داشتن که هزینه نسبتا مناسبی هم داشت.
[تصویر:  MENU-CLUB-moments-238x228.jpg]

خارجی ها تو اکثر کشورهای دنیا یه همچنی سایت هایی دارن مثل آمازون یا از اون بهتر لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید که تخصصی رو موضوع قهوه کار میکنه. با وجود فروشگاه تیرینک که شما معرفی کردین دیگه ما ایرانی ها هم از این بابت مشکلی نخواهیم داشت.
بازم ممنون از پست خوبتون