| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 13,749
» آخرین عضو: Libby3996
» موضوعات انجمن: 12,717
» ارسالهای انجمن: 26,570
آمار کامل
|
|
|
| میتسوبیشی رقیب نیسان قشقایی در سال ۲۰۱۷ |
|
ارسال کننده: k-aria - 1395/10/28، 10:37 صبح - انجمن: مطالب متفرقه
- بدون پاسخ
|
 |
خودرو جدیدی میتسوبیشی که همچنان نامی برای آن انتخاب نشده است، انتظار می رود که در نمایشگاه اتومبیل ژنو رونمایی شود.
این خودرو از مدل ASX بزرگتر و از مدل Outlander کوچکتر می باشد. این خودرو بخاطر ظاهر کوپه مانند و طراحی زیبا و هنرمندانه اش مشهور می باشد. در گذشته این شرکت طراحی های جعبه ای شکل سنتی برای خودروهایش در نظر داشت، اما در سال ۲۰۱۴ سونوهیرو کونیموتو را با ۴۰ سال سابقه در شرکت نیسان و عضو گروه پروژه نیسان جوک استخدام کرد.
یکی از منابع موثق ما می گوید: طراحی در شرکت میتسوبیشی از اهداف بسیار مهم به شمار می رود. ایجاد تغییر همیشه به زمان نیاز دارد و همیشه سعی خواهیم کرد که کیفیت خاص و منحصربه فرد میتسوبیشی حفظ شود، اما لندرور این موضوع را ثابت کرده که در عین زمخت و نیرومند بودن می توان زیبا و جذاب بود و حرکت در چنین مسیری هدف نهایی ما می باشد.
این خودرو شباهتی بسیاری از نظر ظاهری به XR-PHEV دارد که در ۲۰۱۳ معرفی شد و پس از آن تکمیل شده آن در نمایشگاه اتومبیل ژنو ۲۰۱۵ رونمایی شد.
طراحی مفهومی این خودرو بصورت two-wheel-drive می باشد و انتقال قدرت هیبریدی برقی (هنوز بطور دقیق مشخص نشده است) برای این خودرو طراحی شده که می تواند ۱۶۰bhp تحویل و ۴۰ گرم CO2 در هر کیلومتر را تولید کند. اما بنظر نمی رسد که این خودرو بدلایل مالی بصورت انتقال قدرت هیبریدی به فروش برسد. در عوض، موتور بنزینی توربوشارژ جدید در کنار موتورهای دیزلی که هم اکنون در مدل های ASX موجود است به همراه CVT و دنده اتوماتیک هشت سرعته موجود می باشد.
|
|
|
| کتاب الکترونیکی معجزه انضباط فردی |
|
ارسال کننده: kianoosh - 1395/10/27، 08:11 عصر - انجمن: معرفی کتاب
- بدون پاسخ
|
 |
امروز در مورد معجزۀ انضباط فردی صحبت خواهیم کرد. مدتی پیش ناشری با من تماس گرفت؛ از قرار معلوم او و چند ناشر دیگر با هم جلسهای داشتند و در مورد کتابهایی که میخواستند به چاپ برسانند صحبت میکردهاند و یکی از آنان گفته است: «بازار خوبی برای کتابی در باب انضباط فردی وجود دارد، چرا که تا به حال کسی اینچنین کتابی ننوشته است». بعد با خود گفتهاند خوب، حال این کتاب را چه کسی باید بنویسد؟ و دیگری گفته است: «چرا برایان این کتاب را ننویسد؟» این شد که با من تماس گرفتند و گفتند: «به نظر ما، شما بهترین نمونۀ انضباط فردی هستید و بدین جهت، مایلیم کتابی در این مورد برای ما بنویسید». من هم گفتم: «بسیار خوب، در این مورد اطلاعات زیادی دارم. ممنون از اینکه این افتخار را نصیب من کردید» و قطع کردم؛ اما همینکه گوشی را گذاشتم، شدیداً احساس گناه کردم؛ چون شخصاً فکر نمیکنم که آدم خیلی منضبطی باشم، اما کمی که با خودم فکر کردم، دیدم تمام انسانهای منضبط اینچنین حسی دارند.
در واقع لازمۀ منضبط بودن همین است: هر چه منضبطتر، منظمتر و هدفدارتر باشید حس خواهید کرد که میتوانید بهتر از این هم عمل کنید؛ بنابراین شمایی که امروز این کتاب را میخوانید احتمالاً بیش از عموم مردم منضبط هستید؛ شاید خیلی بیشتر، اما با خود میگویید: «خدایا، من میتوانم بهتر از این هم باشم».
در زمانی که این کتاب را میخوانید، من شما را راهنمایی خواهم کرد تا بتوانید بهتر و بسیار منضبطتر از الآن باشید. این کتاب مجموعهای است از بهترین و کلیدیترین ایدههایم که برایتان شرح خواهم داد. بیایید با داستان من شروع کنیم:
همانطور که میدانید من کارم را از پایینترین درجات شروع و به تدریج پیشرفت کردم و فهمیدم که هیچ قابلیت خاصی ندارم؛ مگر قدرت اینکه سخت کار کنم و به سخت کار کردن ادامه دهم. بعدها فهمیدم همین قدرت، عامل اصلی موفقیت بیشتر انسانهاست. وقتی با انسانهای موفق سرتاسر دنیا صحبت میکردم، آنها میگفتند: «رمز موفقیت من سختکوشی من است، ناامید نمیشدم. همینطور به سختکوشیم ادامه میدادم و اصرار داشتم که از لحاظ فردی، انسان منضبطی باشم».
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
|
|
|
| ترفند هایی جذاب در طراحی سایت دانشگاهی |
|
ارسال کننده: sitecode - 1395/10/27، 05:46 عصر - انجمن: آموزش
- بدون پاسخ
|
 |
ترفند هایی جذاب در لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید دانشگاهی ، موضوعی است که در این مقاله از سری مقالات طراحی سایت لیموترش می خواهیم به تحلیل و بررسی آن بپردازیم . یکی از مهم ترین عوامل برای دانشگاه ها ، انجام لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید می باشد . بی شک یکی از عناصری که می تواند به شدت در افزایش نرخ بازگشت سرمایه تاثیرگذار باشد ، توجه بیشتر به بخش ux یا تجربه ی کاربری در طراحی وب سایت می باشد . در این مقاله نکاتی را برای شما کاربران عزیز در نظر گرفته ایم که با رعایت آن ها می توانید طراحی سایت دانشگاهی بهتری داشته باشید .
استفاده از نام دانشگاه و لوگو در تمامی صفحات :
در تمامی صفحات لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید دانشگاهی می بایست نام و لوگوی دانشگاه به خوبی قابل مشاهده باشد . از آنجایی که تمامی مخاطبین وب سایت مستقیما وارد صفحه اصلی طراحی سایت نمی شوند می بایست در تمامی صفحات طراحی وب سایت اطلاعات کوتاهی از ماهیت وب سایت در اختیار کاربران قرار بگیرد .
طراحی سایت دانشگاهی
استفاده از تصاویر مناسب :
یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش اعتبار لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید دانشگاهی شما ، نوع تصاویر استفاده شده در طراحی وب سایت می باشد . هر تصویر می بایست به تنهایی نشان دهنده ی یک پیام به خصوص باشد و بتواند به همراه دیگر تصاویر موجود در طراحی وب سایت ، ارزش های اصلی دانشگاه را به مخاطبین انتقال دهد . سعی کنید بیشتر از تصاویر اختصاصی استفاده کنید تا به اعتبار وب سایت تان افزوده شود .
برجسته سازی افتخارات دانشگاه در طراحی سایت :
هنگامی که یک مخاطب برای اولین بار وارد وب سایت شما می شود می بایست بتواند متوجه علت تمایز ادنشگاه شما نسبت به دیگر دانشگاه ها شود . برای به حقیقت پیوستن این امر می بایست اقدام به جمع آوری افتخارات ، اطلاعات آماری ، جوایز و رنکینگ های کسب شده توسط دانشگاه تان نمایید و به بهترین نحو آن ها را در اختیار مخاطبین وب سایت قرار دهید .
طراحی سایت دانشگاهی
ساخت صفحه ی درباره ما قدرتمند :
یکی از مهم ترین صفحات در هر نوع وب سایتی ، صفحه ی درباره ما می باشد زیرا در آشنایی افراد با دانشگاه شما بسیار تاثیرگذار است . صفحه درباره مای بسیاری از طراحی سایت های دانشگاهی تنها با اطلاعاتی کسل کننده و بی هدف پر شده است . برای از بین بردن این مشکل سعی کنید در صفحه درباره ما وب سایت تان بخشی به عنوان خلاصه تعیین کنید و اطلاعات مرتبط با دانشگاه را به شکل کوتاه بیان نمایید
|
|
|
| طراحی سایت مدارس چگونه است؟ |
|
ارسال کننده: sitecode - 1395/10/27، 02:29 عصر - انجمن: دیگر زبان های برنامه نویسی و کدنویسی
- بدون پاسخ
|
 |
گستره اینترنت همه چیز را تحت تأثیر خود قرار داده است و نهاد های گوناگون خود را نیازمند به تکنولوژی روز و لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید می بینند. از آنجا که ارتباط آنلاین روز به روز در حال پیشرفت می باشد مدارس و نهاد های آموزشی نیز به سمت لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید مدارس پیش رفته اند تا بتوانند از این طریق با دانش آموزان خود و والدین آنها در ارتباط باشند. در واقع می توان گفت که مدارس برای لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید اهداف گوناگونی را دنبال می کنند که مهم ترین آن ارتباط با شاگردان و والدین است. با این راهکار هم مدارس می توانند در ارائه خدمات و امکانات بهتر سریع تر و جامع تر عمل نمایند و هم از تعداد مراجعات حضوری بکاهند و مراجعات به صورت غیر حضوری و آنلاین انجام گیرد.
مزایای لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید مدارس
از دیگر مزیت هایی که طراحی سایت در اختیار مدارس قرار می دهد می توان به موارد زیر اشاره نمود. ارتباط مستمر با دانش آموز و والدین. ارائه منابع کمک درسی و کتب. خبرهای مدرسه و اطلاعیه ها برای برگزاری مسابقات و غیره. نتایج امتحانات و امکان اعتراض آنلاین به نمرات. نظرسنجی و ثبت نام و پرداخت شهریه. و بسیاری موارد دیگر که بسته به نیاز مدارس برای آنها قابل طراحی است همگی از مزایایی است که مدیران و آموزگاران می توانند با طراحی سایت مدارس به آن دست پیدا کنند. آموزشگاه ها و سایر موسسات مشابه نیز می توانند در این زمینه به طراحی سایت بپردازند. این چنین سایت هایی با کسب رتبه های خوب گوگل می توانند هم تبلیغی دائمی و با کمترین هزینه برای خود داشته باشند و هم از امکانات مختلف آن سایت بهره بگیرند.
قابلیت های موجود در طراحی سایت مدارس
از لازمه های سایت هایی که برای مدارس طراحی می شود جدا از مواردی که در بالا ذکر نمودیم همانند پرداخت وجه و اطلاعیه ها و غیره این است که بهینه سازی سایت به خوبی و با کلمات کلیدی مناسب انجام شده باشد. طراحی سایت مدارس در صورتی که در صفحات اول گوگل قرار بگیرد هم از طریق جذب شاگردان جدید و هم تبلیغات و اطلاع رسانی می تواند شرایط بسیاری خوبی را کسب نماید و نیز اعتبار بسیاری به دست بیاورد. طراحی سایت مدارس برای دیده شدن و کنار زدن محدودیت های زمانی و مکانی باید سئو مناسبی داشته باشد و جزئیات طراحی سایت در آن به خوبی رعایت شده باشد. کارشناسان ما در شرکت طراحی سایت نونگار با سابقه و جایگاه برتری که در این مقوله در کشور دارند برای هرگونه مشاوره و انجام هر نوع پروژه ای با دارا بودن پرسنل حرفه ای در زمینه گرافیک و برنامه نویسی و بهینه سازی سایت و دیجیتال مارکتینگ آمادگی کامل دارد.
|
|
|
| معرفی پارک آبی یاس دبی |
|
ارسال کننده: bahar724 - 1395/10/27، 11:15 صبح - انجمن: مطالب متفرقه
- بدون پاسخ
|
 |
پار ک آبی یاس در دبی یک پارک نسبتا جدید هست که مساحت ان 15 هکتار میباشد و در آب های خلیج فارس، در 20کیلومتری ابوظبی ساخته شده است.
این پارک از بهترین پارک های آبی جهان به حساب میآید که 40 بازی متنوع در آن ساخته شده است. در اطراف این پارک آبی مهیج رستوران و مراکز خرید های بزرگی وجود دارد که مورد بازدید زیاد بازدید کنندگان عزیز قرار گرفته و ما به بازدید کنندگان عزیز تور دبی، تجربه بودن در این پارک آبی زیبا را پیشنهاد میکنیم.
منبع: لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
|
|
|
| رکورد جدید فولکس واگن گلف |
|
ارسال کننده: nooshin-pr - 1395/10/27، 10:30 صبح - انجمن: مطالب متفرقه
- بدون پاسخ
|
 |
در دومین ملاقات در گرین هل، خودروی هاچبک ۳۰۶BHP رکورد ۷ دقیقه و ۴۷ ثانیه و ۱۹ صدم ثانیه را از بریج تا گنتری را ثبت نمود.
این خودرو توانست به راحتی رکورد قبلی خودش را که ۷ دقیقه و ۴۹ ثانیه و ۲۱ صدم ثانیه که در تابستان ثبت کرده بود را شکست و زمانهای رقبای Front-Wheel-Drive خود را تحت الشعاع قرار داد.
به غیر از تجهیزات رول کیج (roll-cage)، مابقی تجهیزات کلاباسپرت S که با آن وارد این رکوردزنی شده است کاملاً استاندارد بوده و راننده این خودرو بنی لوچر، راننده تست خودرو VM بوده است.
دومین خودرو سریع که قبلاً جایگاه اول را از آن خود داشته هوندا سیویک Type R میباشد که رکوردی نزدیک ۳/۴ ثانیه کندتر از کلاباسپرت S را دارا میباشد.
به منظور جشن گرفتن این موفقیت و همچنین چهلمین سال تولد GTI، فولکس واگن تصاویر جدیدی از مدل GTI کلاباسپرت نسخه ۴۰ را منتشر کرده که در گالری میتوان مشاهده کرد.
منبع: لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
|
|
|
| دانلود بازی *سيتي ريسر* |
|
ارسال کننده: natasha - 1395/10/26، 10:05 عصر - انجمن: معرفی بازی های کامپیوتری و موبایل
- بدون پاسخ
|
 |
City racer یک بازی ماشین سواری هس که کاملا رایگانه و میتونه شما را تا ساعت ها سرگرم کنه ، بیش از شش ماشین ایرانی در این بازی گنجانده شده که نیاز به سکه ندارند و میتونید براحتی به همشون سوال بشید کنار تمامی این ویژگی ها گرافیک بازی هم در حد خوبی قرار دارد و یک شهر پر جزییاتی هم در ان گنجانده شده است که میتونید براحتی در ان دور زده و با ماشین هاتون در خیابان های شهر دستی بکشید و اسفالت رو به لرزه دربیارید ، امیدواریم لحظات خوشی رو با این بازی برای آفریده باشیم
![[تصویر: 783u_5.png]](http://uupload.ir/files/783u_5.png)
|
|
|
| دانلود بازی Hellrider2 |
|
ارسال کننده: natasha - 1395/10/26، 10:04 عصر - انجمن: معرفی بازی های کامپیوتری و موبایل
- بدون پاسخ
|
 |
اسکلتهای خشمگین، قهرمان این بازی یعنی Hellrider را در یک برج زندانی کردند. اما دوستش Kiwi، او را از آنجا آزاد کرد و او اکنون آماده است تا پادشاه اسکلتها را به چالش بکشد.
در این بازی هیجانانگیز، شما باید توسط وسایل نقلیه خود، از موانع عبور کنید و اسکلتها را از بین ببرید. مراقب غولها و اسکلتهای بزرگ نیز باشید.
ویژگیها:
- گیمپلی بسیار ساده و امکان بازی با یک انگشت
- دارای مآموریتهای مختلف بر روی زمین، در دریا و در هوا
- غولهای چالشبرانگیز و هیجانی
|
|
|
| دانلود بازی Race Off |
|
ارسال کننده: natasha - 1395/10/26، 10:03 عصر - انجمن: معرفی بازی های کامپیوتری و موبایل
- بدون پاسخ
|
 |
هر آنچه دربارهٔ Hot Wheels را دوست داشتهاید در این بازی هیجانانگیز بیابید.
![[تصویر: uv9c_3.png]](http://uupload.ir/files/uv9c_3.png)
- بیش از ۲۰ ماشین از مجموعهٔ Hot Wheels و بیش از ۴۰ پیست هیجانانگیز
- امکان ارتقاء و ساخت کلکسیون شخصی شما از ماشینها
- قابلیت بازی به صورت دونفره و آنلاین با امکان مسابقه دادن با دوستانتان
در این بازی سرعتی هیجانانگیز، ماشین خود را قوی کرده و مسیرهای پر پیچ و خم را طی کنید و از روی موانع بپرید تا حریف خود را شکست دهید.
|
|
|
| دانلود بازی Stickman Base Jumper 2 |
|
ارسال کننده: natasha - 1395/10/26، 10:02 عصر - انجمن: معرفی بازی های کامپیوتری و موبایل
- بدون پاسخ
|
 |
از بلندترین ساختمانهای جهان پایین بپرید و رکورد بزنید.
![[تصویر: 22yj_2.png]](http://uupload.ir/files/22yj_2.png)
در این بازی کافیست میزان دویدن خود روی پشت بام برای یک پرش مناسب را تخمین بزنید، سپس دورخیز کنید و در لحظهٔ مناسب پرش خود را انجام دهید.
همچنین مراقب باشید تا در زمان مناسب چتر خود را باز کنید تا با زمین برخورد نکنید.
ویژگیهای این بازی:
- دارای ۴۵ مرحله متفاوت با طراحی خارقالعاده
- دارای هزاران چتر نجات، لباس و حالتهای پرش
- امکان پرش از چندین سطح مختلف
- دارای اشیاء جالب مثل شیشهها و چوبها که باید هنگام پرش از آنها عبور کنید
- امکان پرش از بناهای مشهور مثل برج ایفل و ...
|
|
|
|