اخطارهای زیر رخ داد: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان اسکریپت دات کام (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com) +-- انجمن: عمومی (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: مطالب متفرقه (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87) +--- موضوع: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** (/Thread-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B2%D9%86) |
RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 شناسنامه رو بيخيال!!! محل تولد من اغوش گرم و پرمحبت توئه مادرم... RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 من بــــــدهکار تــــــوأم ای مــــــــــــادر.... همــــــه جانی که ب مــــــن بخشیدی! لحظاتی ک برای امن من جنــــــگیدی! و بــــــدهکار تــــــوأم عمــــــرت را روز هایی ک ز من رنجیــــــدی، اشکــــــ ها دزدیــــــدی و ب من خنــــــدیــــــدی! من بــــــدهکار تــــــوأم مــــــــــــادر! RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 فقط یه مادر خودش تا چند وقت غذای چند روز پیش رو میخوره،ولی هر دفعه واسه بچش غذای تازه درست کنه. به سلامتی تمامی مادران دنیا RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 م مثل مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادر....♥مادر عزیزم روزت مبارک♥ RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 مادر تنها کسی است که میتوانی تمام فریادهایت را بر سرش بکشی و مطمئن باشی که هرگز انتقام نمی گیرد . نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود مـــــــادرم RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 یـــــه دعــــــــــــــــا میــــــکنمــــــ هـــــــــــمـه بگــــــــــنــــــ آمیــــــــــــــن خـــــــــــــــــــدایــــــــــا کــــــاری کـــن هـــــــــیچ وقـــــــتـ هیــــــــــچـ مـــــــادری از فــــــــــــرزنـدش نــــــــرنجــــــــــه *مامان گلم روزت مبارک* RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 روز مادراتون، مادر بزرگاتون، خواهراتون، عشقاتون، دختراتون، فرشته هاتون، روز همه ی گیسو بلندان مه روی اطرافتون مبارک. RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 نـاب تـریـن لـحـظـه ی زنـدگـیِ مـا دوتـا.. لـحـظـه ای بـود کـه بـرایِ اولـیـن بـار تـو مـرا بـا گـریـه در آغـوش گـرفـتـی .. و .. و مـن بـا لـمـسِ دسـتـانِ مـهـربـانـت بـر رویِ تـنـم بـا تـمـامِ وجــود درک کـردم.. کـــه تـــو فـــرشـتـه ای هــســـتـــی بـنـامِ "" مــــــــــادر"" .. و تــا زنـده بـاشـم آغـوشِ تـو مـَامـَنِ مـن اســـت. *مــادران پـــایـنـده بـاشـیـد* RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 بهترین بخش بچه بودن زمانی بود که روی کاناپه خوابمان میبرد و فردا به صورت جادویی ، روی تخت بیدار میشدیم ! مادرم روزت مبارک RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/01/19 سلامتیه همه ی اونایی که امروز میرن دوششونو میگیرن اصلاحشونو میکنن سشوارشونو می کشن بهترین لباساشونو می پوشن از خونه میزنن بیرون میرن دمه گل فروشی خوشکلترین گله جهان رو با سلیقه ی خودشون انتخاب میکنن، راه میفتن به سمته 1 جایی 1 محلی که مامانشون منتظرشونه اره میرن دیدنه مادر میرن میرسن اونجا کناره مادر میشنن با مارد خلوت میکنن حرفه دلشونو درد دله شونو خوشی و ناخوشیه دلشونو با مادر میگن چه خلوتی میشه اون خلوته دونفره سیره دلشون از دلتنگی واسه مادر گریه میکنن با آب و گلابو اشک مزاره مادر رو می شورن 1 فاتحه میخونن با گل مزارشو تزیین میکنن و با 1 دله سبک پا میشن میرن دنباله کارشون اره اینه مادر نعمته مادر 1 نعمته ابدیه که خدا نصیبه هر بنده ای کرده قدره مادراتونو بدونییید مبادااااا که در نبودش قصه ی کم توجهیییاااا و نامهربونیاتونووو نسبت به مادر بخورین خدا نصیبه هیچ بنده ای نکنه بی مادر بشششه سلامتیه همه مامانایه مهربونه دنیااااا |