![]() |
|
***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان اسکریپت دات کام (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com) +-- انجمن: عمومی (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: مطالب متفرقه (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87) +--- موضوع: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** (/Thread-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B2%D9%86) |
RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/19 اگر 4 تکه نان خوشمزه باشد و شما 5 نفر باشید، کسی که اصلا از مزه آن نان خوشش نمی آید (( مادر )) است . . . روز مادر مبارک.. RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/19 آدم تا وقتی کوچیکه دوست داره برای مادرش هدیه بخره اما پول نداره وقتی بزرگ میشه پول داره اما وقت نداره وقتی پیر میشه هم پول داره هم وقت داره اما "مادر" نداره RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/19 او که عشقش تو دلم قد خدامه ننمه او که هر جا من باشم پشت و پنامه ننمه او که اگه طوریم بشه قرار و آروم نداره میشینه بالای سرم فکر دوامه ننمه RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/19 خــُدایـا .. روزی نـیـاد کـه مـن بــاشــم و .. مـادرم نـباشه .... مـادر .. گـناهـان ِ کـبیره أم بـه کـنار .. در قـیامـت از پـَس ِ جـوابشـان بـر مـی آیـم .. تـرس ِ مـن .. از آن اشـکی ست کـه بـخاطر مـن به روی گـونه أت چـکید .. (( مــــرا بــبـــخـــش .. مـــــــادر )) RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/19 به افتخار همه ی مامانا......... دست وجیغ وهورااااااااااااا RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Nima - 1394/1/19 آقاییییییووووننننن داداشششششامممم این جمعه روز ماس, واس ماس چون روزش باس ماس کادوهاشممممم.... باس ماس پیشاپیش روز زن مبارک... RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/20 چارلی چاپلین :وقتی بچه بودم کنار مادرم میخوابیدم و هرشب یک آرزو میکردم. مثلاً آرزو میکردم برایم اسباب بازی بخرد؛ میگفت «میخرم به شرط اینکه بخوابی.» یا آرزو میکردم برم بزرگترین شهربازیِ دنیا؛ میگفت «میبرمت به شرط اینکه بخوابی.» یک شب پرسیدم «اگر بزرگ بشوم به آرزوهایم میرسم؟» گفت «میرسی به شرط اینکه بخوابی.» هر شب با خوشحالی میخوابیدم. اِنقدر خوابیدم که بزرگ شدم و آرزوهایم کوچک شدند. دیشب مادرمو خواب دیدم؛ پرسید «هنوز هم شبها قبل از خواب به آرزوهایت فکر میکنی؟» گفتم «شبها نمیخوابم.» گفت «مگر چه آرزویی داری؟» گفتم «تو اینجا باشی و هیچ آرزویی نداشته باشم.» گفت «سعی خودم را میکنم به خوابت بیایم به شرط آنکه بخوابی. ````تقدیم به تمامی مادران که روزشون هم نزدیکه```` RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/20 به علت گرانی ، بانک مرکزی به مناسبت روز زن کارتهای آفرین ، صدآفرین ، هزارو سیصد آفرین ، همسر خوب ونازنین چاپ کرد ! RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/20 زن عشق می کارد و کینه درو می کند ،او می زاید و تو برایش نام انتخاب می کنی ،او درد می کشد و تو نگران اینکه بچه دختر باشد ، او بیخوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی می بینی ، او مادر می شود ولی همه جا می پرسند :نام ( پدر ) .. RE: ***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<*** - Sanji - 1394/1/20 بهشــــــت زیـــــر پای مــــادرم نیـــست.... مـــادرم بهــــشت اســـــــت...... زیــــر پایــــــش جهنمی اســت..... کــــه من برایـــش ساختـــه ام....... روز مادر مبـــارک..... |