اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 210 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 459 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 210 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 460 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 103 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 466 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 104 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 466 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 105 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 466 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 185 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 466 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 210 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/global.php 818 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 272 preg_replace
/inc/plugins/imeiJalaliDate.php 210 imeiJGconvert
/inc/class_plugins.php 139 imeiJalaliDate
/inc/functions.php 506 pluginSystem->run_hooks
/printthread.php 150 my_date



تالار گفتمان اسکریپت دات کام
دستور پخت کچو پپه با نودل رامن فوری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتمان اسکریپت دات کام (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com)
+-- انجمن: عمومی (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: مطالب متفرقه (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87)
+--- موضوع: دستور پخت کچو پپه با نودل رامن فوری (/Thread-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%DA%86%D9%88-%D9%BE%D9%BE%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%86-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C)



دستور پخت کچو پپه با نودل رامن فوری - site11 - 1395/09/14

یک غذای پنیری اصیل ایتالیایی، در یک چشم به هم زدن

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

پس از اینکه کَچو پِپِه اصیل ایتالیایی در برنامه تلویزیونی "دِ مایند آو اِ شِف" کانال پی بی اِس با روش متفاوتی تهیه شد، دیوید چَنگ، صاحب رستوران های زنجیره ای موموفوکو که شهرتی جهانی دارد، آن را برای ایتالیایی ها شوکه کننده و غیر قابل قبول دانست. در روش جدید به جای اسپاگتی از نودِل رامِن فوری استفاده می شود، کاری که از نظر برخی یک گناه نابخشودنی است، اما عده ای هم آن را روشی ساده و خلاقانه می دانند. در دستور اصلی تهیه این غذا، از دو نوع پنیر پِکورینو و پارمِزان استفاده می شود. هر دو این پنیر ها نمک فراوان و طعمی قوی دارند و نه فقط به عنوان پنیر، بلکه به عنوان یک ادویه و طعم دهنده هم استفاده می شوند، بنابراین برای اضافه کردن نمک به این غذا، باید احتیاط کرد. برای دانشجویان خرید بیش از یک بسته پنیر رنده شده در هفته و یا حتی هر دو هفته یکبار، زیاده روی به نظر می رسد، به همین دلیل در این روش فقط از پنیر پارمِزان استفاده می شود. فهرست مواد لازم این دستور، شامل اقلام کمی است و اگر تهیه این غذا به درستی انجام شود، در نهایت یک بشقاب کَچو پِپِه لذیذ خامه ای خواهید داشت. 

زمان آماده سازی: یک دقیقه 
زمان پخت: ده دقیقه
مجموع زمان لازم: یازده دقیقه 
تعداد پرس: 2

مواد لازم :
آب 2 پیمانه 
کره 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمِزان 2 پیمانه
فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
نودِل رامِن فوری 2 بسته (بدون پاکت ادویه)
قارچ صدفی چند عدد (اختیاری)

روش تهیه :

1. آب، کره و روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا حدی که به جوش بیاید. 

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید


2. مخلوط را هم بزنید و قبل از افزودن پنیر و فلفل سیاه، حرارت شعله را روی درجه متوسط قرار دهید. سپس رامِن فوری را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا پنیر داخل مخلوط گلوله نشود. 

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید


[تصویر:  777fb519Untitled-3.jpg]

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید


3. اگر میزان آب بیش از حد لازم بود، کمی از آن را دور بریزید. وقتی که نودِل به طور کامل پخته شد و آب داخل ظرف کاهش پیدا کرد، غذا آماده است. غلظت سس این غذا باید به حدی باشد که اگر مقداری از آن را پشت قاشق قرار دهید، لایه ای سطح قاشق را بپوشاند و پایین نریزد.

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید


4. به سرعت غذا را سرو و نوش جان کنید. همچنین می توانید مقداری قارچ صدفی را تفت بدهید و به همراه غذا میل کنید. با انجام این کار خودتان را قانع می کنید که این غذا سالم و کم چرب است.

لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید


بهترین هتل های کوش آداسی
دیدنی های کوش آداسی
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید