اخطارهای زیر رخ داد: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead - Line: 272 - File: inc/plugins/imeiJalaliDate.php PHP 7.3.33 (Linux)
|
نظر خواهی در باره ایجاد سایت - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان اسکریپت دات کام (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com) +-- انجمن: تالار اصلی (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: بحث آزاد (https://forum.xn--mgbguh09aqiwi.com/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: نظر خواهی در باره ایجاد سایت (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) |
نظر خواهی در باره ایجاد سایت - mohammadfaraji - 1394/06/16 سلام امیدوارم حالتون خوب باشه بی مقدمه میخوام برم سر اصل مطلب من میخوام یه سایت راه بندازم در مورد game و پی اس فور هستش در اصل میخوام اموزش اتصال پی اس ان و اینا و یجور میتینگ باشه که کاربرا بتونن قرار بزارن فلان ساعت مثلا بازی بتلفید هارد لاین فلان دی ال سی و سرور انلاین بشیم و اینجور چیزا همچنین میخوام اکانت پی اس ان بقروشم که کاربر بعد پرداخت مثلا 100هزارتومن اکانت 1 به 3 براش ایمیل بشه ینی ایمیل و پسورد پی اس ان طوری که هر اکانت که سه قسمتی هست برای سه بار ب فروش بره خب اول میرم سر هاستینگ ابتین وب یا میهن وب هاست برای پوسته حاظرم تا 200 هزار تومن هذینه کنم اما کدوم سیستم استفاده کنم نمیدونم مثه وردپرس جوملا یا انجمن ساز بنر هم لازم دارم کجا بدم طراحی کنن ؟ ترجیها فلش باشه برای قسمت فروشگاهی باید چیکار کنم؟ خلاصه مطلب من 700 هزارتومن نقدینگی دارم میخوام وبسایتو راه بندازم دیگ ریشو قیچی دست شما بگین از کجا شروع کنم و کئوم مناسبه دمتــــــــــــــــون جیـــــز راستی اگه کسی هاردلاین پی اس فور بدون دی ال سی بازی میکنه مپ سیتی هانت امشب ساعت دو 7نفر هستیم سرور ایران جوی استیک توی بخش سرور های ایران چهارمه میتونید بیاردش از لحاظ پینگ هم مشکلی نداریم همه ایرانی هستنو پینگ بالا پسورد سرور هم اینه : A@!#hard9918j به بزرگی و کوچیکی حساس هست پسورد پس دقت کنید ای دی من headshot_killer کسانی که میخوان بیان ای دیشونو بگن اینجا که کیک نشن از سرور RE: نظر خواهی در باره ایجاد سایت - mohammadfaraji - 1394/06/16 یعنی هیچکس نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: نظر خواهی در باره ایجاد سایت - virus3000 - 1394/06/16 سلام کاربرگرامی بهتره از جوملا استفاده کنید.من توی سایتهام فقط سیستم جوملا استفاده می کنم.عالیه و برای طراحی فلش من میتونم شخصی رو معرفی کنم براتون.که کارش عالیه. اگر خواستید ایمیل بهم بزنید تا اطلاعات تماسشون رو بدم fkazemi220@gmail.com RE: نظر خواهی در باره ایجاد سایت - Eramserver - 1394/06/16 سلام دوست عزیزم. پیشنهاد من به شما وردپرس هستش. برای هاست میتونید از خیلی جاهای دیگه هم استفاده کنید و برای طراحی پوسته اگر خواستید میتونم راهنماییتون کنم که از 0 استارت بزنید. یاهو : persian_ak47 RE: نظر خواهی در باره ایجاد سایت - maryam567 - 1399/07/28 vطراحی سایت طراحی سایت وردپرسی طراحی لوگو طراحی کارت ویزیت برند سازی شخصی فروشگاه اینترنتی تولید محتوا بهینه سازی تصاویر تولید مقاله بهینه سازی کد های سایت بک لینک طراحی قالب ایمیل جمع آوری دیتا پخش گسترده پیامک گوگل ادوردز ریپورتاژ تبلیغاتی پروموت کردن توئیت تبلیغات فیس بوک مجازی سازی گوگل شاپینگ تیزر سازی پشتیبانی سایت وردپرسی ساخت تیزر تبلیغاتی تیزر سازی تبلیغاتی پشتیبانی پیج اینستاگرام ادمین اینستاگرام اداره پیج اینستاگرام سئو در تهران شرکت سئو در تهران سئو سایت در تهران سئو سایت تهران مشاوره تحصیلی متوسطه دوم مشاوره تحصیلی متوسطه اول مشاوره تحصیلی تیزهوشان مشاوره تحصیلی دبیرستان مشاوره تحصیلی دبستان مشاوره تحصیلی ابتدایی مشاوره کنکور |