1394/1/9، 04:22 عصر
سلام من میخوام دکمه ادامه مطلب رو از برگه ها فقط بردارم برای این کار چه باید کرد .
آقا وحید ممنون
آقا وحید ممنون
|
برداشتن دکمه ادامه مطلب
|
|
1394/1/9، 04:22 عصر
سلام من میخوام دکمه ادامه مطلب رو از برگه ها فقط بردارم برای این کار چه باید کرد .
آقا وحید ممنون سپاس شده توسط Sanji
1394/1/9، 04:45 عصر
باید کدش رو از فایل page.php حذف کنید
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
1394/1/9، 05:35 عصر
داداشه گلم page.php نداره
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید باید چیکار کنم سپاس شده توسط Sanji
1394/1/9، 06:45 عصر
از اون صفحه ای که شبیه page.php هست یه کپی بگیر و خودت یه فایل به نام page.php بساز و کداشو بریز توی page.php . حالا ادامه مطلب رو حذف کن
لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
1394/1/9، 09:55 عصر
من زیاد سر در نمیارم اینم برا یه انجمن ان ای دارم نصب میکنم ممنون میشم این قسمت رو دورست کنین
خدا خیرتون بده لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید سپاس شده توسط Sanji
1394/1/10، 10:40 صبح
من زیاد سر در نمیارم اینم برا یه انجمن ان ای دارم نصب میکنم ممنون میشم این قسمت رو دورست کنین
خدا خیرتون بده لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید
1394/1/10، 12:24 عصر
(1394/1/10، 10:40 صبح)master نوشته است: لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید من زیاد سر در نمیارم اینم برا یه انجمن ان ای دارم نصب میکنم ممنون میشم این قسمت رو دورست کنین دوست عزیزم لطفا از پرسیدن چند بار خودداری کنید فایل شما اتچ شد لطفا این فایل را از zip در آوره و در کنار بقیه فایل ها اضافه نمایید لینک قابل نمایش نیست . لطفا ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید سپاس شده توسط master
1394/1/10، 01:55 عصر
آقا ممنونتم
سپاس شده توسط Vahid Majidi ، Sanji
طراحی سایت
پشتیبانی سایت سئو سایت بک لینک طراحی لوگو طراحی کارت ویزیت آموزش وردپرس آموزش امنیت سایت آموزش پشتیبانی سایت آموزش بهینه سازی سایت آموزش ساخت بک لینک پشتیبانی سایت فروشگاهی پشتیبانی سایت فروشگاهی ساخت انیمیشن تبلیغاتی طراحی سایت وردپرسی انیمیشن تبلیغاتی آموزش انیمیشن آموزش seo آموزش امنیت وردپرس آموزش طراحی لوگو طراحی لوگو وب سایت طراحی لوگو شرکتی بک لینک ارزان فروش گل آنلاین مجهز فروشگاه گل آنلاین گل فروشی آنلاین فروش گل آنلاین آی لیلیوم مشاوره تحصیلی متوسطه دوم مشاوره تحصیلی متوسطه اول مشاوره تحصیلی تیزهوشان مشاوره تحصیلی دبیرستان مشاوره تحصیلی دبستان مشاوره تحصیلی ابتدایی مشاوره کنکور فروش گل و گیاه آنلاین بازار گل و گیاه آنلاین فروش گل آنلاین ارزان فروش گل آنلاین مجهز فروشگاه گل آنلاین گلفروشی آنلاین گل فروشی آنلاین فروش گل آنلاین خرید گل اینترنتی خرید اینترنتی گل بازار آنلاین گل فروش گل گل اینترنتی گل آنلاین آی لیلیوم |
|
|