1394/1/19، 11:08 عصر
شناسنامه رو بيخيال!!!
محل تولد من اغوش گرم و پرمحبت توئه مادرم...
|
***>>پیامک های روز مادر و روز زن<<***
|
|
شناسنامه رو بيخيال!!!
من بــــــدهکار تــــــوأم
ای مــــــــــــادر.... همــــــه جانی که ب مــــــن بخشیدی! لحظاتی ک برای امن من جنــــــگیدی! و بــــــدهکار تــــــوأم عمــــــرت را روز هایی ک ز من رنجیــــــدی، اشکــــــ ها دزدیــــــدی و ب من خنــــــدیــــــدی! من بــــــدهکار تــــــوأم مــــــــــــادر!
1394/1/19، 11:09 عصر
فقط یه مادر خودش تا چند وقت غذای چند روز پیش رو میخوره،ولی هر دفعه واسه بچش غذای تازه درست کنه.
به سلامتی تمامی مادران دنیا سپاس شده توسط Vahid Majidi
1394/1/19، 11:09 عصر
م مثل مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادر....♥مادر عزیزم روزت مبارک♥
1394/1/19، 11:12 عصر
مادر تنها کسی است که میتوانی تمام فریادهایت را بر سرش بکشی و مطمئن باشی که هرگز انتقام نمی گیرد .
نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود مـــــــادرم
1394/1/19، 11:12 عصر
یـــــه دعــــــــــــــــا میــــــکنمــــــ
هـــــــــــمـه بگــــــــــنــــــ آمیــــــــــــــن خـــــــــــــــــــدایــــــــــا کــــــاری کـــن هـــــــــیچ وقـــــــتـ هیــــــــــچـ مـــــــادری از فــــــــــــرزنـدش نــــــــرنجــــــــــه *مامان گلم روزت مبارک*
1394/1/19، 11:13 عصر
روز مادراتون، مادر بزرگاتون، خواهراتون، عشقاتون، دختراتون، فرشته هاتون، روز همه ی گیسو بلندان مه روی اطرافتون مبارک.
1394/1/19، 11:14 عصر
نـاب تـریـن لـحـظـه ی زنـدگـیِ مـا دوتـا..
لـحـظـه ای بـود کـه بـرایِ اولـیـن بـار تـو مـرا بـا گـریـه در آغـوش گـرفـتـی .. و .. و مـن بـا لـمـسِ دسـتـانِ مـهـربـانـت بـر رویِ تـنـم بـا تـمـامِ وجــود درک کـردم.. کـــه تـــو فـــرشـتـه ای هــســـتـــی بـنـامِ "" مــــــــــادر"" .. و تــا زنـده بـاشـم آغـوشِ تـو مـَامـَنِ مـن اســـت. *مــادران پـــایـنـده بـاشـیـد*
1394/1/19، 11:19 عصر
بهترین بخش بچه بودن زمانی بود
که روی کاناپه خوابمان میبرد و فردا به صورت جادویی ، روی تخت بیدار میشدیم ! مادرم روزت مبارک
1394/1/19، 11:21 عصر
سلامتیه همه ی اونایی که امروز میرن دوششونو میگیرن اصلاحشونو میکنن سشوارشونو می کشن
بهترین لباساشونو می پوشن از خونه میزنن بیرون میرن دمه گل فروشی خوشکلترین گله جهان رو با سلیقه ی خودشون انتخاب میکنن، راه میفتن به سمته 1 جایی 1 محلی که مامانشون منتظرشونه اره میرن دیدنه مادر میرن میرسن اونجا کناره مادر میشنن با مارد خلوت میکنن حرفه دلشونو درد دله شونو خوشی و ناخوشیه دلشونو با مادر میگن چه خلوتی میشه اون خلوته دونفره سیره دلشون از دلتنگی واسه مادر گریه میکنن با آب و گلابو اشک مزاره مادر رو می شورن 1 فاتحه میخونن با گل مزارشو تزیین میکنن و با 1 دله سبک پا میشن میرن دنباله کارشون اره اینه مادر نعمته مادر 1 نعمته ابدیه که خدا نصیبه هر بنده ای کرده قدره مادراتونو بدونییید مبادااااا که در نبودش قصه ی کم توجهیییاااا و نامهربونیاتونووو نسبت به مادر بخورین خدا نصیبه هیچ بنده ای نکنه بی مادر بشششه سلامتیه همه مامانایه مهربونه دنیااااا |
|
|