برای ورود به پرتال وب سایت اسکریپت دات کام کلیک کنید

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب "زندگی در پیش رو" اثر رومن گاری
#1
زندگی در پیش رو
نویسنده: رومن گاری

[تصویر:  g33n_r1.jpg]


زندگي در پيش روي رومن گاري داستان پسرك ده ساله اي است كه در محله ي بدكاره ها در فقير ترين و سطح پايين ترين نقطه ي پاريس با رزا خانم ، يك زن يهودي پير و كچل و چندش آور و چندين بچه ي بی پدر و مادر ديگر ، زندگي مي كند . پسر بچه كه اسمش محمد است ، خوش دارد مومو صداي اش بزنند و بچه اي است متفاوت با بقيه ي بچه هاي اطرافش . مومو، بسيار بيشتر از سنش مي فهمد و دقيق و تيز است و خوب مي بيند و به روش خودش خوب هم چيز ها را تجزيه و تحليل مي كند و دريايي از جملات قصار را با زبان شكسته و بسته ي خودش به زبان مي آورد و با وجود بچه بودن ، رفتارهاي بچه گانه ندارد . دوستان مومو هيچ كدام بچه نيستند و بيشترشان آدم هاي پا به سن گذاشته اي هستند كه مومو خوش دارد باهاشان بگردد . رومن گاري در زندگي پيش رو تصويري دقيق و موشكافانه و آميخته با طنزي تلخ و گزنده از وضعيت ناگوار بچه هايي همچون مومو و محله هايي همچون محله ي او و زنان بدكاره اي همچون رزا خانم در پيش روي مخاطب مي گذارد كه با حس طنز كم نظير و سبك داستان گويي كمال يافته ي گاري تبديل به يكي از محبوب ترين كتاب هاي تك تك مخاطبينش خواهد شد .
شايد بسياري رومن گاري را به خاطر كتاب بسيار پرطرفدارش ، خداحافظ گاري كوپر ، به ياد داشته باشند ولي بدانيد و آگاه باشيد كه رومن گاري زندگي در پيش رو با رومن گاري خداحافظ گاري كوپر به كل متفاوت است .
خود من به شخصه از همان دست مخاطبين " گشاد " ي بودم كه خداحافظ گاري كوپر ، با وجود اسم و رسم دار بودنش از نيمه به بعد حوصله ام را سر برد و بي خيال ادامه اش شدم ولي بهتر است خيال تان را از بابت زندگي در پيش رو راحت كنم ، اين كتاب در كمال سادگي و خودماني بودن ، يك شاهكار ادبي كوچك است كه براي لحظه اي نمي شود زمين اش گذاشت . زندگي در پيش رو از معدود كتاب هايي است كه از سطر به سطرش لذت بردم و از هم نشيني با بچه ي بزرگ عقل اش ( ! ) ، مومو ، كلي چيز ها ياد گرفتم . مومو بر خلاف اكثر ما ، آدم ها را جور ديگري مي بيند و به جاي ظواهر ، تمام توجهش به باطن افراد است ،براي همين است كه پير ها و آدم هاي پا به سن گذاشته را نه تنها زشت و چندش آور نمي يابد بلكه با عشقي وافر دوست دارد اوقات فراغتش را با آن ها بگذراند و در حد توانش از آن ها مراقبت كند .
پاسخ }
سپاس شده توسط


پیام‌های داخل این موضوع
کتاب "زندگی در پیش رو" اثر رومن گاری - توسط Sanji - 1394/4/12، 11:15 عصر

پرش به انجمن: