| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 13,488
» آخرین عضو: mohammadmoje
» موضوعات انجمن: 12,717
» ارسالهای انجمن: 26,570
آمار کامل
|
|
|
| تصاویر وبسایت های غول دنیا در چندین سال قبل |
|
ارسال کننده: Sanji - 1394/2/9، 11:29 عصر - انجمن: طرح های گرافیکی و آموزش
- بدون پاسخ
|
 |
با گذشت حدود بیست سال از شکلگیری اینترنت تماشای ظاهر اولیه وبسایتهای شرکتهای مشهور فناوری در آن زمان شاید خالی از لطف نباشد.
اگر چه اکثر این طراحیها و حتی تقسیمبندیهای به کار گرفته شده در سایتهای مذکور این روزها بسیار کهنه و از رده خارج به نظر میرسند، اما اکثر آنها در زمان خود بسیار نوآورانه و جذاب بودند.
در ادامه نگاهی داریم به ظاهر اولیه وبسایتهای شرکتهای مشهور آیتی .
اپل
این ظاهر اولیه وب سایت اپل در بیست سال قبل یعنی سال ۱۹۹۵ است. این طراحی که در زمان خود بسیار جالب توجه بود، امروزه دیگر چنگی به دل نمی زند.
گوگل
سایت گوگل که در چهار سپتامبر سال ۱۹۹۸ راهاندازی شد، ابتدا چنین ظاهر زشت و نچسبی داشت. البته نکته قابل توجه این است که گوگل از همان آغاز تلاش داشته صفحه اول خود را به طور ساده و با گرافیکی نه چندان پیچیده طراحی نماید.
دلبستگی مؤسسان گوگل به دانشگاه محل تحصیلشان یعنی استنفورد هم از لینکی که آن در گوشه سمت چپ صفحه دادهاند مشخص است
فیسبوک
فیسبوک در زمان راهاندازی در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ چنین شکلی داشته و البته Thefacebook نامیده میشد و کار آن چنانچه از توضیحاتش برمیآید ایجاد شبکهای اجتماعی متشکل از دانشجویان دانشگاه هاروارد بود که مارک زاکربرگ مؤسس فیسبوک در آن تحصیل میکرد.
البته این روزها دیگر فیسبوک تنها منحصر به دانشجویان این دانشگاه نیست و میلیاردها کاربر دارد.
بد نیست بدانید که چهره گرافیکی سمت راست بنر فیسبوک الهام گرفته از تصویر جوانی آل پاچینو بازیگر مشهور فیلمهای هالیوودی است.
مایاسپیس
مایاسپیس که این روزها به حاشیه رانده شده در زمان راهاندازی در سال ۲۰۰۳ چنین ظاهری داشت.
این شبکه اجتماعی تنها یکی دو سال توانست در برابر شبکههای اجتماعی رقیب عرض اندام کند.
آمازون
صفحه اولیه سایت آمازون همیشه شلوغ بوده حتی در دهه ۹۰ نیز از این قاعده مستثنی نبوده است.
طراحی این صفحه حتی با معیارهای زیبایی شناختی آن زمان هم فاجعه بار است.
یوتیوب
سایت به اشتراکگذاری ویدئوی یوتیوب که در فوریه سال ۲۰۰۵ راهاندازی شد و به سرعت محبوب شد نیز چنین ظاهری داشته و حتی امکاناتی برای دوستیابی هم در آن موجود بوده است.
یاهو
یاهو که در ماه مارس ۱۹۹۵ یعنی بیست سال قبل راهاندازی شد، بیشتر شبیه یک دفترچه تلفن آنلاین بود که مقولههای مختلف را مانند یک فهرست راهنما طبقه بندی کرده بود.
البته این سایت به تدریج تغییر کرد و بیشتر به یک موتور جستجو شبیه شد.
توئیتر
میتوانید باور کنید سایت توئیتر در ابتدای راهاندازی در سال ۲۰۰۶ چنین ظاهر مضحکی داشته است؟ البته کارکرد این سایت طی سالهای اخیر تغییر چندانی نداشته است.
ایاوال
و این هم صفحه اول سایت AOL در اواسط دهه ۹۰ که درآن زمان در زمینه ارائه خدمات دسترسی به اینترنت از طریق تلفن یا همان dialup بسیار شهرت داشت و البته این روزها به حاشیه رانده شده است.
|
|
|
| دیگر تنها نیستی |
|
ارسال کننده: Sanji - 1394/2/8، 10:33 عصر - انجمن: معرفی کتاب
- بدون پاسخ
|
 |
کتاب «دیگر تنها نیستی» مجموعه داستانهایی با موضوع «تنهایی» است. داستانهای این کتاب از مجموعه «دستور زبان خدا» انتخاب شده است.
معمولا در داستانها، «تنهایی» بیشتر با غم و افسردگی همراه است، اما در بعضی از داستانهای این کتاب، تنهایی با زبان طنز روایت شده است. به نظرم این نگاهِ طنز آمیز استفانو بنی به موضوع ِتنهایی، کتاب را خواندنی و دوست داشتنی کرده است.
نویسنده: استفانو بتی
مترجم محمدرضا میرزایی
استفانو بنی داستاننویس، شاعر، نمایشنامهنویس، روزنامهنگار و کارگردان ایتالیایی نیز مانند بسیاری دیگر از نویسندگان جهان بسیار دیر به خوانندهی فارسی زبان معرفی شده است. او که در دههی هفتاد میلادی با انتشار اولین کتابش، کافه ورزش (۱۹۷۶) در انتشارات موندادوری، از بزرگترین ناشران ایتالیا، و همکاریاش با روزنامهی ایل مانیفستو و مجلهی پانوراما به شهرت رسیده بود، در سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) با کتاب کافهی زیر دریا در ایران شناخته شد. این کتاب با ترجمهی بسیار خوب رضا قیصریه وبه همت انتشارات کتاب خورشید منتشر شد و به سرعت به چاپ چهارم رسید. پس از آن نیز دو کتاب دیگر از بنی به نامهای مارگریتا دُلچه-ویتا (کتاب خورشید، ۱۳۸۸) و پینوکیا (نیلا، ۱۳۹۰) به چاپ رسید. دیگر تنها نیستی آخرین کتابی است که از این نویسندهی بزرگ ایتالیایی ترجمه شده و از سوی انتشارات حرفه هنرمند منتشر شده است. مترجم این کتاب، محمدرضا میرزایی، در پیشگفتار خود آورده است که داستانهای این مجموعه از کتاب دستور زبان خدا که در سال ۲۰۰۷ توسط انتشارات فلترینلی در میلان انتشار یافته انتخاب و ترجمه شده است.
بنی در سال ۱۹۴۷ در بولونیا، واقع در شمال مرکزی ایتالیا متولد شد و نوشتن را با روزنامهنگاری آغاز کرد. رمانهای متعدد و چند مجموعه داستان، شعر، نمایشنامه و فیلمنامه در کارنامهی خود دارد و تعدادی از فیلمنامههای خود را نیز کارگردانی کرده است. برخی از آثار او عبارتند از:
سرانجام عشق میرسد (۱۹۸۱)، سرزمین (۱۹۸۳)، باول (۱۹۹۰)، سرودها (۱۹۹۱)، اشکِ آخر (۱۹۹۴)، الیانتو (۱۹۹۶)، ارواح (۲۰۰۰)، آشیل تیزگام (۲۰۰۳) و...
نوشتن دربارهی کتابِ دیگر تنها نیستی بسیار مشکل است. جهان استفانو بنی آنقدر گسترده است که فهرست کردن موضوعات طرح شده در این داستانها نیز به سادگی انجام پذیر نیست و تنها از طریق خواندن این داستانها میتوان با فضای ذهنی او همراه شد.
* نمیخواستم، اما شلیک کردم. میدانم که شکمش سوراخ شد، اما هر چه باشد او ژاپنی است. میتواند دوباره درستش کند، نه؟
* دانشمند گفت: «آقای عزیز فکر کنم شما سالهاست که تنها موندین و کسی گذرش به این طرفا نیفتاده!»
مرد گفت: «آره، دقیقا همینطوره.»
دانشمند: «از کی؟؟ یادتون میاد؟»
پیرمرد چشمهایش را تنگ کرد و چروکهای صورتش به شکل یک تار عنکبوت درآمدند: «خب، فکر میکنم کریسمس قبل از شبکه سه اومدن اینجا... اما من دیگه پیر شدم و خوب این چیزا یادم نمیمونه. اگه میخواین میتونین به سایتم سر بزنین: دابلیو دابلیو دابلیو دات پیرمرد تنها روی کوه دات اورگ. اونو نوهام میگردونه، توش همهی مصاحبهها و فیلمهایی که توی این ده سال از من گرفتن پیدا میشه.
منبع:لاپلاس
|
|
|
| رونی کلمن چقدر از ایران گرفت؟ |
|
ارسال کننده: Nima - 1394/2/8، 10:00 عصر - انجمن: اخبار عمومی و متفرقه
- بدون پاسخ
|
 |
قهرمان پرورش اندام جهان هنگام ترک ایران کمتر از یک سوم مبلغ پیشنهادی اش را دریافت کرد.
مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان بر روی حساب اینستاگرام خود پستی در خصوص حضور رونی کلمن در ایران منتشر کرد.
مازیار ناظمی در حساب اینستاگرام خود آورده است:"رونی کلمن را بی محاسبه آوردیم و با هیاهو هم ردش کردیم ولی یک نکته جالب داشت شبی که می خواست برگرده از هفده هزار دستمزدش فقط پنج هزارتا برداشت گفت من برنامه ای اجرا نکردم حق من همین قدر است".
رونی کلمن قهرمان هشت دوره مسابقات پرورش اندام مستر المپیا چهارشنبه شب هفته گذشته برای برگزاری سه سمینار بدنسازی به ایران آمد اما مجوز برگزاری این سمینارها صادر نشد و کلمن بدون برگزاری سمینار و کلاس جمعه شب ایران را به مقصد کشورش ترک کرد.
منبع:روزنو
|
|
|
|