| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 13,487
» آخرین عضو: JasmineBel
» موضوعات انجمن: 12,717
» ارسالهای انجمن: 26,570
آمار کامل
|
|
|
| گلشیفته در فهرست زیباترین های 2014 |
|
ارسال کننده: Nima - 1394/2/4، 10:38 عصر - انجمن: تصاویر و ویدئو های گوناگون ( سرگرمی )
- پاسخ (1)
|
 |
یک سایت آمریکایی که سالانه صد زن زیبا را انتخاب می کند رتبه ششم خود را به گلشیفته فراهانی اختصاص داد. سایت اینترنتی معروف فیلم آمریکا "TC Candler" سالانه فهرست صد زن زیبا در سراسر جهان را منتشر می کند.
در فهرست 2014 این سایت، نانا، عضو گروه آواز کره جنوبی به عنوان زیباترین زن معرفی شد. نام گلشیفته فراهانی نیز در این فهرست دیده می شود.
گفتنی است چندی پیش مجله فرانسوی "ایگوییست" عکسی کاملا برهنه از گلشیفته فراهانی را منتشر کرد.
گلشیفته فراهانی تابستان گذشته در گفتگو با نیویورکتایمز فاش کرده بود که در مقابل دوربین یک عکاس ایتالیایی مقیم پاریس برهنه شده است. وی در این مصاحبه گفته بود: «وقتی که این ایده را مطرح کرد، گفتم: ببین پائولو، من تا به حال مشکلات زیادی بهخاطر این ماجرا داشتهام. بهتر است از این کار صرفنظر کنیم. ولی بعد با خودم گفتم: اگر پائولو راورسی این عکسها را نگیرد چه کسی بگیرد؟ انگار از تن من عبور میکرد و از روحم عکس میگرفت.
|
|
|
| عمل باور نکردنی پیوند سر در آمریکا با موفقیت انجام شد |
|
ارسال کننده: Nima - 1394/2/4، 10:30 عصر - انجمن: اخبار عمومی و متفرقه
- پاسخ (2)
|
 |
سلام دوستان.این خبر رو چند وقت پیش گذاشته شده بود توی سایت.حالا گویا عمل موفقیت آمیز بوده.تا آخر مطلب بخونید.
دکتر سرجیو کاناورو، عصب شناس ایتالیایی با انتشار مقاله ای، مدعی امکان انجام عمل جراحی پیوند سر شد.بر خلاف پیوند مغز که شامل برداشتن مغز یک موجود و پیوند زدن آن به بدن موجود دیگر است، در پیوند سر، کل مجموعه سر به همراه نخاع بر روی بدن جدید پیوند زده می شود.
از لحاظ تئوریک، یک جوان مبتلا به نارسایی پیشرفته اندام مختلف بدن، مبتلا به دیستروفی عضلانی ، تتراپلژیک با نقص عضو یا مجروحی که در اثر یک سانحه بیشتر بدن خود را از دست داده و شانسی برای ادامه حیات ندارد، می تواند کاندیدای مناسب اهدای سر به یک بیمار با بدن سالم اما دچار مشکل حاد مغزی باشد.
نمونه ای از عمل جراحی پیوند سر در دهه 1970 میلادی بر روی دو میمون رزوس انجام شد، اما حیوان گیرنده پیوند به دلیل ناتوانی پزشکان در پیوند زدن نخاع قدیمی و جدید چند روز پس از عمل مرد.
دکتر سرجیو کاناورو جراحی است که ادعا می کند می تواند با یک عمل جراحی عجیب، سر «والری اسپریدونوف» را قطع و به بدن دیگری پیوند بزند. والری از یک بیماری ژنتیکی سخت رنج می برد که متاسفانه هر روز نیز بدتر می شود. رشد عضلانی والری در دوران کودکی متوقف می شود. از آنجا که رشد عضلانی و استخوانی والری با هم هماهنگ نیست؛ عضلات والری تحمل نگهداری و پشتیبانی از اسکلتش را ندارند.
والری می گوید که ۳۰ سال است با این وضعیت زندگی می کند و از این طرز زندگی که هر لحظه باید از دیگران کمک بگیرد خسته شده است و دلش می خواهد با قبول تمام خطرات احتمالی ریسک این عمل جراحی را بپذیرد.من واقعا از این موضوع می ترسم چون این موضوع بسیار ترسناک است اما باید درک کنید که من چاره دیگری ندارم و وضعیت من در این حالت هرسال بدتر خواهد شد و فضای بسیار غمگینی خواهم داشت.»
او در این باره می گوید: "من فکر می کنم که چنین جراحی ممکن است شانس بسیاری خوبی باشد تا من بتوانم زندگی طولانی تری داشته باشم.اما اگر بدشانسی بیاورم این گونه نخواهد شد. من می دانم که پس از عمل جراحی اطلاعات زیادی حاصل خواهد شد که ممکن است برای موفقیت پزشکان در آینده مفید باشد."
دکتر کاناوارو در این باره می گوید: «علم مدرن در حال حاضر دارای تمام تکنیک های مورد نیاز برای پیوند سر به بدن اهدا کننده است. این شامل قطع سر هر دو فرد دهنده و بیمار است که باید به طور همزمان با استفاده از تیغه های فوق العاده تیز برای یک برش تمیز انجام شود. سپس سر بیمار را در بدن فرد دهنده قرار می گیرد و باید با شکل سحرآمیزی آن ها را به هم متصل کرد. شاید بتوان از یک ماده چسب به نام «پلی اتیلن گلیکول» این دو سر طناب نخاعی را به هم متصل کرد. در این حالت احتمالا بیمار تا التیام زخمهای این دو ناحیه به مدت ۴هفته در کما قرار دارد و بعد از بیدار شدن باید بتواند بدن و صورت خود را حرکت دهد و حتی بتواند با صدای خودش صحبت کند.»
او می گوید این کار را با تیغهای بسیار پیشرفته تر و برنده تر جراحی کنونی انجام خواهد داد و خواهد توانست بین سی تا شصت درصد فیبر ها را که برای کشش لازم است احیا کند.
هزینه این عملیات ۳۶ ساعته بیش از ۱۰ میلیون دلار تخمین زده شده است و بدن جدید از یک دهنده مرده اما سالم تامین می شود. اما بسیاری از پزشکان افکار دکتر کاناوارو در این مورد را یک فانتزی محض می دانند و همین موضوع باعث شده آقای دکتر نتواند برای انجام این عمل جراحی تیم پزشکان خود را پیدا کند چون همه این کار را یک عملیات از پیش شکست خورده می دانند.
برخی دیگر نیز این کار را غیراخلاقی می دانند اما برخی پزشکان نیز این حرکت را در راستای مراحل درمان بیمار مانند پیوند قلب تلقی می کنند.
|
|
|
| مرگ دختر جوان با مصرف قرص های لاغری |
|
ارسال کننده: Nima - 1394/2/4، 10:15 عصر - انجمن: اخبار عمومی و متفرقه
- بدون پاسخ
|
 |
دختری 21 ساله به نام الویس آمی پری اهل شراپشیر انگلیس، بعد از مصرف 8 قرص با ترکیب DNP که ماده ای سمی و آتش زا بود و مانند مواد منفجره عمل می کرد، جان خود را از دست داد.
به گفته پزشکان ، فقط 2 قرص کافی است که انسانی را از پا در آورد در حالی که الویس 8 قرص را با هم قورت داده بود.
او بعد از اینکه احساس ناخوشی کرد خود را به بیمارستان رساند. پزشکان بعد از بررسی ها و آزمایشات مختلف به این دختر و خانواده اش گفتند هیچ پادزهری برای این ماده سمی که به سرعت در بدنش نفوذ می کند و او را از درون می سوزاند ، وجود ندارد.
مادر 51 ساله غمگین الویس در بیانیه ای به مردم هشدار داداز خریدن قرص های لاغری رژیمی اینترنتی پرهیز کنند.
الویس که در رشته جامعه شناسی درس می خواند، این قرص را با بسته ای 100 کپسول به قیمت 70 پوند به طور آنلاین خریداری کرده بود.
پلیس در حال حاضر در جستجوی منبعی است که دختر ناکام این قرصهای سمی را خریداری کرده است.
مادر این دختر به روزنامه ها گفت : او هرگز نمی خواست باور کند قرص های لاغری تا په حد می تواند خطرناک باشد.بیشتر ما باور نداریم قرصهای لاغری به معنای واقعی خاصیت کشندگی دارند.
پلیس ارشد جنیفر متیسون بیان داشت: ما در این مرحله بدون شک نگران فروش بیشتر این قرصها و قربانیان بیشتر هستیم.تیم تجسس ما در تلاش است تا منبع خرید این گونه قرص ها را از طریق اینترنت کشف کند.
او افزود: مردم مراقب باشند که از چه منابعی داروهای مکمل رژیمی خریداری می کنند . خریدن این گونه مواد از منابع ناشناخته و غیرقانونی فقط مرگ را موجب می شود. این گونه قرص های اینترنتی اکثرا کشنده،تاریخ گذشته وتقلبی است.
او در ادامه بیان کرد:یک بررسی گسترده در حال پی گیری است که بفهمیم الویس قرص ها را از چه منبعی خریداری کرده است .پلیس از هر کدام از دوستهای نزدیک الویس که در این مورد اطلاعاتی داردند تقاضا کرد، سریعا با پلیس تماس بگیرند.
خانم متیسون اظهار داشت: ما برای تسلی خاطر خانواده الویس تمام توان خود را به کار می گیریم تا بتوانیم عاملان پخش این قرص های منفجره و کشنده را هرچه سریعتر کشف کنیم.
آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) گفت : ما از عموم مردم در خواست داریم که از مصرف هر گونه قرص شامل ترکیب کشنده DNP پرهیز کنند چرا که این ماده شیمیایی صنعتی است که برای بدن انسان ساخته نشده و می تواند بینهایت خطرناک باشد.
مادر الویس گفت : من از مصرف کردن قرص ها اطلاعی نداشتم ،دخترم فقط در مورد خریدن این قرصها از اینترنت با من صحبت کرده بود که سعی کردم او را منصرف کنم.او بیشتر از حد مجاز این قرص های سمی را مصرف کرده بود .شاید فکر می کرد اینگونه بهتر می تواند در لاغری نتیجه بگیرد.او حتی نمی توانست حدس بزند بعد از مصرف آنها چه اتفاق وحشتناکی انتطار او را می کشد.
وی در ادامه بیان کرد : این داروی سمی به سرعت در تمام بدنش رسوخ کرده بود و کاری برایش نمی شد کرد.حد مجاز مصرف ، 2 قرص است در حالی که او 8 کپسول را با هم مصرف کرده بود.
زمانی که حال الویس بدتر می شد، پزشکان بیمارستان تلاش کردند تا هر کاری برای ثابت شدن علایم حیاتی او انجام دهند.در حالی که نفوذ این دارو در تمام سلول های بدنش باعث شده بود تا سوخت و ساز بدن او تا حد زیادی بالا برود.پزشکان تلاش کردند تا دمای بدن او را پایین بیاورند اما تلاششان بی فایده بود و دختر 21 ساله بعد از اینکه از درون بدنش زنده زنده سوخت ،تنفسش ناگهان متوقف شد وجان خود ار از دست داد.
مادر الویس در شبکه اجتماعی خود نوشت : دخترم در ساعت 3 بعد از ظهر روز یکشنبه 19 آوریل 2015 جان سپرد. او عاشق زندگیش بود و هرگز قصد خود کشی نداشت.او فقط دختری ساده بود که نمی دانست مصرف قرص های لاغری ناشناخته تا چه حد می تواند برایش خطرناک باشد.
DNP یک قرص لاغری معجزه آسا نیست بلکه یک ماده سمی کشنده است که ترکیب و ساختار شیمیایی آن مشابه بمب TNT است و متابولیسم ( سوخت وساز) بدن را در حد انفجار افزایش می دهد.
|
|
|
| اولین عکس ابراهیم تاتلیسس پس از عمل جراحی |
|
ارسال کننده: Sanji - 1394/2/4، 10:05 عصر - انجمن: تصاویر و ویدئو های گوناگون ( سرگرمی )
- بدون پاسخ
|
 |
ابراهیم تاتلیسس خواننده معروف ترکیه در سال ۲۰۱۱ مورد حمله مسلحانه قرار گرفت و از ناحیه سر مجروح شد. در پی یک مداوای طولانی، حال وی بهبود یافت اما یکی از قطعات استخوان جمجه اش که در خلال حادثه، شکسته بود، بعلت خطر حیاتی در خلال عمل جراحی خارج نشد. وی برای عمل دوباره، برای خارج کردن استخوان شکسته، اول هفته ماه فوریه سال جاری راهی آمریکا شد.
|
|
|
| روستای حیرت انگیز لی لی پوت ها در ایران |
|
ارسال کننده: Sanji - 1394/2/3، 11:58 عصر - انجمن: اخبار عمومی و متفرقه
- بدون پاسخ
|
 |
در 142 كيلومتري شهرستان بيرجند واقع در استان خراسان جنوبي كه تا مرز افغانستان فقط حدود نيم ساعت فاصله دارد، روستايي شبيه سرزمين لي لي پوت داستان افسانهاي گاليور، وجود دارد.
روستاي ماخونيك به دليل قد و قامت كوتاه ساكنان آن، به لي لي پوت ايران و سرزمين آدم كوتولهها مشهور است.
در 142 كيلومتري شهرستان بيرجند واقع در استان خراسان جنوبي كه تا مرز افغانستان فقط حدود نيم ساعت فاصله دارد، روستايي شبيه سرزمين لي لي پوت داستان افسانهاي گاليور، وجود دارد.
خانههاي روستاييان ماخونيك شكل هندسي خاصي ندارند و آداب و رسوم ساكنان آن از نحوه قضاوت تا شيوه كشاورزي و از چگونگي تقسيم ارث تا بازيها همگي از گذشتههاي دور جريان داشته و بيشتر آنها دست نخورده باقي مانده است.
مردم ماخونيك تا 50 سال پيش، چاي نمينوشيدند، شكار نميكردند و اصلاً گوشت نميخوردند و هنوز سيگار نميكشند، چون اين كارها را گناه ميدانستند. ورود تلويزيون به اين روستا به معناي ورود شيطان بود و اهالي تا چند سال پيش به تلويزيون ميگفتند؛ شيطان. آنها هرگز اجازه نميدادند كودكان پاي تلويزيون بنشينند و جادو شوند.
اهالي ماخونيك اصليت افغاني دارند و در حدود سه چهار قرن پيش به اين ناحيه آمدهاند. ازدواج فاميلي ميان كوتاه قدها و نوع تغذيه سبب شده بود كه افراد اين روستا كوتاه قد باشند؛ ولي چند سالي ميشود، با تغيير وضعيت تغذيهي اهالي و مصرف قرص و قطره آهن، نسل جديد بهتر شدهاند.
منبع: عصر ایران
|
|
|
| ستاره هایی که بدون آرایش جذاب ترند |
|
ارسال کننده: Sanji - 1394/2/3، 04:44 عصر - انجمن: تصاویر و ویدئو های گوناگون ( سرگرمی )
- بدون پاسخ
|
 |
معمولا بازیگران، خواننده ها و ستاره ها با آرایش در مکان های عمومی حاضر می شوند و تصور این که آنها را بدون آرایش ببینیم، سخت است. اما خبرنگاران عکس هایی از چهره بدون آرایش ستاره ها منتشر کرده اند که ما تعدادی از آنها را در اینجا برایتان آورده ایم. به نظر شما این ستاره ها بدون آرایش زیباتر نیستند؟
1. لیدی گاگا- Lady Gaga
لیدی گاگا یکی از آن ستاره هایی است که بدون آرایش زیباتر به نظر می رسد. او همیشه با آرایشی عجیب روی صحنه ظاهر می شود. می خواهید بدانید که او بدون آرایش چقدر زیبا است؟ نگاهی به عکس اش بیاندازید. واقعا جذاب است!
2. سلنا گومز- Selena Gomez
سلنا هم با آرایش و هم بدون آن زیبا به نظر می رسد. او دوست دارد روی زیبایی چشمهایش تاکید کند بنابراین همیشه او را با آرایش زیاد چشم می بینیم. اما چهره بدون آرایش، به خصوص رنگ چشم هایش هم جذابیت های خود را دارد.
3. اما واتسن- Emma Watson
طرفداران هری پاتر به جذابیت اما واتسن کاملا آگاهند. شما می توانید تصاویر بدون آرایش این بازیگر را در اینترنت بیابید. او برای جذب مردم، احتیاجی به آرایش ندارد. ما او را به خاطر شخصیت و زکاوت اش دوست داریم. مدل موهای او هم جذاب است، این طور فکر نمی کنید؟
4. تیلر سویفت- Taylor Swift
تیلر سویفت ستاره دیگری است که بدون آرایش واقعا جذاب به نظر می رسد. او تصمیم گرفت از چهره بدون آرایش خود عکس بگیرد. نتیجه آن را می بینید، واقعا زیبا است! مدل موهای او و چهره بدون آرایش اش به ما ثابت می کند که او بدون آرایش زیباتر به نظر می آید.
5. ریحانا- Rihanna
ستاره دیگری که بدون آرایش زیبا به نظر می رسد! تصاویر زیادی از چهره ریحانا، بدون سایه چشم و رژ لب وجود دارد که زیبایی طبیعی او را برای ما ثابت می کند. زیبایی و استعداد این خواننده، طرفداران زیادی را اطراف اش جمع کرده است.
6. میلی سایروس- Miley Cyrus
ظاهر شدن در مکان های عمومی با چهره ای بدون آرایش برای میلی کروس عادی است. او از زیبایی چهره خود آگاه است و می داند که بدون آرایش هم طرفداران خود را دارد. اعتماد به نفس او آنقدر زیاد است که به راحتی رنگ ها را کنار می گذارد و با چهره طبیعی ظاهر می شود. تصمیم خوبی است!
7. میلا کونیس- Mila Kunis
آیا تا به حال میلا کونیس را بدون آرایش دیده اید؟ اگر جواب شما خیر است، باید بگوییم که زیبایی او شگفت انگیز است، به خصوص چشم هایش! زیبایی طبیعی، اعتماد به نفس، استعداد و زکاوت، او تمام این خصوصیات را با هم دارد. میلا کونیس الگوی خوبی برای طرفدارانش است.
8. كايت بوسورث
كايت بوسورث مدل، بازیگر و خواننده با استعداد آمریکایی است. او موفقیت های بسیاری به دست آورده است. اما این تمام ماجرا نیست. او می داند که با آرایش نکردن چگونه از زیبایی چهره اش مراقبت کند.
|
|
|
|